Nautilis Controller managment system

Pregled i uređivanje postavki kontrolera (nije potreban internet)

Za uvid i promjenu postavki uređaja prvo se potrebno spojiti na WiFi mrežu koju uređaj odašilje, a obično je naziva nautilis-ispindel. Po spajanju na mrežu kod nekih uređaja automatski se otvara internet preglednik, kod nekih je potrebno otvoriti postavke mreže i ići na opciju upravljanje usmjerivačem ili pa jednostavno otvorite internet preglednik i otvorite adresu 192.168.4.1 – ZA ULAZ NA SVE STRANICE MANAGMENTA POTREBNO JE UNJETI KORISNIČKO IME I LOZINKU (Osim ako u pregledniku imate spremljenu istu)

Nakon toga otvara vam se početna stranica Nautilis Controller managment u kojoj možete pregledavati i uređivati slijedeće postavke:

WiFi Config (konfiguracija vaše WiFi mreže i Blink aplikacije),

Ukoliko ostavite jedno od polja praznim ono će se i spremiti prazno. Spremaje uređaj potvrđuje zvučnim signalom. Uvid u trenutne postavke je na dnu stranice. Nakon spremanja uređaj je potrebno fizički restartati ili to možete putem Nautilis Controller managmenta i izbornika Reboot, a kako bi promjene bile aktivne.

Controller Config (Promjena postavki kontrolera)

Ovdje možete promjeniti zadane postavke kontrolera: Promjena zadane temperature, alarm visoke i niske temperature, kalibracija senzora temperature i sl. Sve postavke spremaju se u memoriju uređaja.

Update firmware (nadogradnja firmwarea)

Over-the-Air programming (OTA) je bežična nadogradnja firmwera uređaja. Otvaranjem izbornika otvara vam se stranica za nadogradnju. Pronađete najnoviji firmware na uređaju s kojim ste se povezali na web stranicu i učitate isti na sustav. kada dobijete obavijest Ok, firmware je nadograđen uspješno.

Reset Settings (postavljanje tvorničkih postavki),

Reboot (Restartanje sistema),

Otvaranjem ove poveznice uređaj će se ponovno pokrenuti.