Instaliraj na mobitel Blynk aplikaciju

Minimalni tehnički uvjeti mobitela:

• Android OS version 4.2+
• iOS version 9+

Android app download

iOS download

Registriraj se

Koristi valjanu e-mail adresu jer na nju ti se šalje token i alarm!!!

Kreiraj novi projekt, a ako imaš qr kod skeniraj ga !

Za skeniranje QR koda koristi se predzadnja ikona s desne strane. Nakon čega se uređaj sam instalira bez potrebnih ručnih podešavanja widgeta. Osim dodavanja onih koji nedostaju za punu funkciomnalnost. Ukoliko imate već postojeći uređaj-projekat instaliran preporuka je dodati Tabs iz odabira u widgetima koji ne troši nikakvu Blynk energiju te si tada ručno dodajete svaki widget bez qr koda kako bi vam aplikacija bila što preglednija i korisnija. Ukoliko imate već postojeći uređaj i projekat kod dodavanja novog uređaja nemojte dodavati NOVI PROJEKT već dodajte novi uređaj klikom na ikonu postavke i u postavkama kliknete na DEVICES, tamo kliknete na + New Device (upišete ime npr. komora2 Hardware model Wemos D1 mini, Connection type Wi-Fi i kliknete na create.

Zaglavlje aplikacije

Klikom na ikonu PLAY (trokutić) aplikacija se aktivira se aktivira, klikom na maticu ulaziš u postavke, klikom na + dodaješ widget, a to možeš i ako prstom slajdaš prema lijevo prije aktiviranja aplikacije. Kod izbora widgeta d obivaš sve moguće widgete koji se mogu dodati u aplikaciju ovisno od tvojih želja i slobodne energije. Pinovi koje koristi uređaj su na stranici svakog uređaja posebno. Pošto aplikacija daje 2000 besplatne energije u osnovnom qr kodu nalaze se samo osnovne mogućnosti, međutim dokupnja energije nije komplicirana niti skupa, a jednom kupljena energija ostaje zauvijek.

Token

Kako bi se uređaj znao povezati na Vašu aplikaciju potreban vam je auth token. Možeš si ga poslati na mail ili kopirati te kasnije lijepiti u  postavke hardvera. Do njega se dolazi klikom na postavke i pronađete AUTH TOKENS te si ga šaljete na mail ili kopirate.

NE dijelite svoj token drugima osim ako želite da još netko ima uvid u vaš uređaj.